. TOP PONUDA!!! LEFKADA 12.06. VEC OD 69 EURA PREVOZ I SMESTAJ; TURSKA-KUSADASI 16.06.1/2-99eura III odrasla osoba-79eura USLUGA POLUPANSIONA+ bus prevoz HALKIDIKI POLIHRONO- 14.06. vec od 42 eura +bus prevoz;
EnglishGermanMacedonianRussianSerbian
 

PRVOMAJSKO PARTY PUTOVANJE PARALIJA/GRATIS SOLUN 5dana/3noćenja Polazak:30.04. već od 59 eura HOTEL LA MIRAGE

  • Destinacija: IZLETI, Putovanja

PRVOMAJSKO PARTY PUTOVANJE  PARALIJA/gratis poseta SOLUNU 5dana/3noći Hotel La Mirage-Paralija Polazak:30.04.  već od 59 eura Koncert AcA Lukas SekA Aleksić Paralija je čuvena po velikom broju prelepih peščanih plaža koje su prekrivene sitnim belim peskom, a voda u moru je besprekorno čista i kristalno bistra. Ovo mesto za letovanje predstavlja jedno od najtraženijih mesta za […]

Rezerviši Postavi pitanje

PRVOMAJSKO PARTY PUTOVANJE  PARALIJA/gratis poseta SOLUNU

5dana/3noći

Hotel La Mirage-Paralija

Polazak:30.04.

 već od 59 eura

Koncert

AcA Lukas

SekA Aleksić

Paralija je čuvena po velikom broju prelepih peščanih plaža koje su prekrivene sitnim belim peskom, a voda u moru je besprekorno čista i kristalno bistra. Ovo mesto za letovanje predstavlja jedno od najtraženijih mesta za odmor, i za porodice koje u svom sastavu imaju malu decu, tako i za sve one koji su željni ludog provoda I bogatog noćnog života. Paralija ima veoma lepu gradsku plažu, koja je nažalost mala, i sa veoma dugim plićakom.Ako podjete samo 300-400 metara u pravcu Olympic Beach-a, proći malo pristanište, postoji velika I prostrana plaža dugačka oko 2 kilometra.Paralija predstavlja odličan izbor za 1. MAJ.

Program putovanja:

1.dan Niš-Leskovac-Paralija

Polazak u večernjim časovima iz Niša kod Tempa, iz Leskovca kod autobuske stanice, iz Vranja kod naplatne rampe noćna voznja kroz Makedonije do Paralije sa usputnim zadrzavanjima po potrebi i radi regulisanja graničnih formalnosti.

2.dan Paralija

Dolazak u Paraliju u jutarnjim časovima, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti . Noćenje.

3.dan -Paralija-Meteori

Fakultativna poseta Meteorima. Dolazak u živopisni gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Obilazak jedne od „fabrike ikona“ u podnožju Meteora. Slobodno vreme za odmor. Odlazak na Meteore koji predstavljaju skupinu pravoslavnih manastira. Poseta manastirima na Meteorima –„lebdećem kamenju“, koji su pod zaštitom UNESCO-a i sa pravom ih mnogi nazivaju osmim svetskim čudom.Panoramski obilazak spomenika kulture od izuzetnog značaja (Veliki Meteori, Sveta Trojica, Varlam…), sa posetom jednom od manastira.U povratku predah u kanjonu reke Pinie, poseta jednom od najvećih grčkih letovališta Agia Paraskeva (Sv. Paraskeva) u klancu Tempi i Afroditinom izvoru(čudotvornom lekovitom izvoru) koji se nalazi u jednoj od pećina pored crkve). Povratak u Paraliju. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan -Paralija

Slobodno vreme za šetnju, odmor i uzivanje pored mora. Noćenje.

5.dan -Paralija-Solun-Leskovac-Niš

Napuštanje hotela.Polazak u Solun. Fakultativni odlazak u tržni centar Cosmos i poseta fabrici kože. Slobodno vreme.Polazak za Srbiju.

SPECIJALNA PONUDA ZA RANE REZERVACIJE DO 20.04.2019

30.04-04.05.2019

5dana/3noćenja

Bus prevoz i smeštaj

SOBE SA KUHINJOM

Hotel La Mirrage

NIŠ

LESKOVAC

1/2SOBA

74 eura

69 eura

1/3SOBA

74 eura

69 eura

1/4SOBA

64 eura

59 eura

ARANZMAN OBUHVATA:

* prevoz viskopodnim turističkim autobusom(A/C, audio, video..)

*smeštaj u Paraliji na bazi 3 noćenja u 1/ 2,1/3 i 1/4 sobama

* troškovi organizacije i usluge pratioca puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:

*Polisa medjunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja

*Fakultativne i individualne troškove

*Boravišnu taksu

*Izlet do Meteora

*Ulaznice za posetu manastira na Meteorima

*Discount narukvicu-ulaz na sve zurke

FAKULTATIVNI IZLETI:

*Meteori  -20 eur (dodatno se plaća ulaz za manastire-3eura)

*Cosmos i fabrika koze -5 eur

Napomena: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i njihovo izvodjenje zavisi od broja prijavljenih putnika(minimum za realizaciju izleta je 25 putnika).

*U slučaju nedovoljnog broja putnika radi se transfer iz Niša.

OPŠTA INFORMACIJA:

Manastiri Meteori( lebdeće kamenje) je skupina pravoslavnih manastira u blizni grčkog grada Kalambake, u zapadnoj Tesaliji. Manastiri su veoma poznati po svom nesvakidašnjem polozaju na stenama-stubovima i smatraju se najvrednijom skupinom manastira u Grčkoj posle Svete gore.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaćanje po prodajnom kursu Societe banke na dan uplate

30% uplate pri sklapanju ugovora, ostatak 20 dana pred polazak.

POSEBNE NAPOMENE:

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli ili uz doplatu za zeljeno sedište.

Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.

Dan pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.

Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 3 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…). Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com, www.booking.com …

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i slIčno uzeće se u razmatranje ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva Vaša putovanja jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA VUČIĆ TRAVEL

Organizator putovanja VUČIĆ TRAVEL-OTP 26/2017

VUČIĆ TRAVEL,TC MOST-BULEVAR OSLOBODJENJA BB,16000 LESKOVAC

BOOKING:016/601-761;016/601-762;

E-MAIL:vucictravelleskovac@gmail.com