. TOP PONUDA!!! LEFKADA 12.06. VEC OD 69 EURA PREVOZ I SMESTAJ; TURSKA-KUSADASI 16.06.1/2-99eura III odrasla osoba-79eura USLUGA POLUPANSIONA+ bus prevoz HALKIDIKI POLIHRONO- 14.06. vec od 42 eura +bus prevoz;
EnglishGermanMacedonianRussianSerbian
 

MANASTIR OSTROG POKLONICKO PUTOVANJE 3.700,00 DIN polazak 10.05.

  • Destinacija: Crna Gora, Sve destinacije

MANASTIR OSTROG polazak:10.05.2019 -3.700,00 rsd     Program putovanja: 1. dan: Polazak iz Leskovca, iz Niša i iz Prokuplja i usputnih mesta. Noćna voznja sa usputnim zadrzavanjem radi odmora. 2. dan: Dolazak na Ostrog u ranim jutarnjim satima. Smeštaj u konaku Gornjeg manastira (ako ima mesta) ili u dvorištu manastira. Nakog toga odlazak na poklonjenje Svetom Vasiliju […]

Rezerviši Postavi pitanje

MANASTIR OSTROG

polazak:10.05.2019 -3.700,00 rsd

 

 

Program putovanja:

1. dan: Polazak iz Leskovca, iz Niša i iz Prokuplja i usputnih mesta.
Noćna voznja sa usputnim zadrzavanjem radi odmora.

2. dan: Dolazak na Ostrog u ranim jutarnjim satima. Smeštaj u konaku Gornjeg manastira (ako ima mesta) ili u dvorištu manastira. Nakog toga odlazak na poklonjenje Svetom Vasiliju Čudotvorcu. Kratka pauza radi odmora. Slobodno vreme za razgovor sa duhovnicima, kupovinu svetog ulja, svete vode, ikona, molitvenika. Zatim individualni obilazak Donjeg manastira Ostrog i crkve sv. Mučenika Stanka. Odlazak do radnje sa suvenirima. Povratak u konak. Kratka pauza. Odlazak na večernju sluzbu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan: Budjenje u 06:00, odlazak na jutarnju liturgiju. Nakon liturgije napuštanje Ostroga i polazak.U povratku obilazak manastira Morača. Nastavak puta. Lagana voznja sa usputnim zadrzavanjima po potrebi. Povratak u večernjim časovima.

CENA: 3.700,00 din

NAPOMENA: Zbog velikog broja hodočasnika koji dolaze u manastir Ostrog, nismo u mogućnosti da garantujemo smeštaj u manastirskom konaku, koji je inače jako veliki te vas molimo da budete spremni za noćenje pod vedrim nebom. U vreme posta molimo da u Manastiru ne jedete mrsnu hranu. Od Donjeg do Gornjeg manastira je 3 kilometra. Molimo da u Manastire ulazite pristojno odeveni, zene bi trebale da imaju suknju, muškarci duge pantalone i košulju. Oni koji konace u Gornjem manastiru obavezno da ponesu ćebe, vreću za spavanje, zimsku jaknu.

Cena aranzmana obuhvata:

– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu(u slučaju nedovoljnog broja putnika za autobus agencija zadrzava pravo da aranzman izvede kombijem.)
– smestaj u konaku ili dvorištu manastira Ostrog

Cena aranzmana ne obuhvata:

-prevoz  od Donjeg do Gornjeg Manastira-

– izletničku taksu – 1 eur
– individualne troškove putnika

-Mogućnost noćenja u donjem manastiru uz doplatu.

Kalkulacija je rađena za najmanje 60 putnika.

*SVI PUTNICI MORAJU IMATI VAZEĆU LIČNU KARTU ILI PASOŠ, MALOLETNA DECA MORAJU IMATI SAGLASNOST RODITELJA.

NAPOMENA:
U slučaju  nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 4 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

                                        PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 3 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA VUCIC TRAVEL

Organizator putovanja VUCIC TRAVEL-OTP 26/2017

VUCIC TRAVEL,TC MOST-BULEVAR OSLOBODJENJA BB,16000 LESKOVAC

BOOKING:016/601-761;016/601-762;

E-MAIL:vucictravelleskovac@gmail.com