. TOP PONUDA!!! LEFKADA 12.06. VEC OD 69 EURA PREVOZ I SMESTAJ; TURSKA-KUSADASI 16.06.1/2-99eura III odrasla osoba-79eura USLUGA POLUPANSIONA+ bus prevoz HALKIDIKI POLIHRONO- 14.06. vec od 42 eura +bus prevoz;
EnglishGermanMacedonianRussianSerbian
 

DUBROVNIK-TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO-VISEGRAD 4dana/2nocenja sa doruckom polazak:09.05. cena:85 eura

  • Destinacija: Prvomajska i Uskršnja putovanja, Putovanja

    DUBROVNIK-TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO-VIŠEGRAD 09.05.-12.05.2019 Dubrovnik se nalazi na krajnjem jugu Hrvatske rivijere. Nazvan još i biserom Jadrana, proglašen je za treće najromantičnije mesto na svetu. Ulice Dubrovnika ukrašene su svetlucavim mermerom, baroknim zgradama kao i prelepim renesansnim fontanama i fasadama… Pod zaštitom UNESCO-a je od 1979.god. Dubrovnik je više nego fascinantan zbog svog Starog Grada, ali […]

Rezerviši Postavi pitanje

 

 

DUBROVNIK-TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO-VIŠEGRAD

09.05.-12.05.2019

Dubrovnik se nalazi na krajnjem jugu Hrvatske rivijere. Nazvan još i biserom Jadrana, proglašen je za treće najromantičnije mesto na svetu. Ulice Dubrovnika ukrašene su svetlucavim mermerom, baroknim zgradama kao i prelepim renesansnim fontanama i fasadama… Pod zaštitom UNESCO-a je od 1979.god. Dubrovnik je više nego fascinantan zbog svog Starog Grada, ali i zbog kristalno čistog mora

 

 

 

 

 

Trebinje se nalazi na samom jugu Hercegovine u najjužnijem delu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, u dolini nekada najveće evropske reke ponornice Trebišnjice, koja protiče kroz grad.Od Dubrovnika je udaljen oko 27 km. Za Trebinje se kaže da je „grad sunca i platana“, a jedan je od najljepših gradova.

 

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je i važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Svake je godine grad na reci Miljacki domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera. Sarajevo – Olimpijski grad i grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom. Duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

 

Višegrad leži na reci Drini, u prostranoj kotlini, na brežuljkastim padinama koje se blago uzdižu u planine visoke preko 1000 metara. Višegradska kotlina je jedna od retkih proširenja u toku reke Drine koji se sastoji delomično od visokih klisura i planina. Na mestu gde se planine koje čine uski i duboki kanjon Drine razdvajaju u prostranu kotlinu, stoji kameni 500 godina star most s 11 lukova širokog raspona, poznatijeg svima kao „na Drini ćuprija“ (roman Ive Andrića).

Mostar je grad u Bosni i Hercegovini. Smešten je na obalama reke Neretve i kulturno je i gospodarsko središte Hercegovine, a ujedno i najveći grad u Hercegovini.Mostar je upravno sedište Hercegovačko-neretvanske zupanijete sveučilišno, kulturno, gospodarsko i političko središte Hrvata u Bosni i Hercegovini. Mostar je jedan od šesnaest službenih gradova Bosne i Hercegovine.Grad je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama reke Neretve. Ubraja se u jedan od najlepših gradova u Bosni i Hercegovini. Neretvu premošćuje Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

Plan putovanja:

DAN 1

LeskovacNišTrebinje-Dubrovnik

Sastanak grupe. Polazak iz Leskovca sa autobuske stanice. Iz Niša sa Tempa. Usputna zadržavanja prema potrebi i radi graničnih formalnosti. Dolazak u Trebinje u jutarnjim časovima, smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak do Dubrovnika.Dubrovnik je jedinstven u svetu zbog impresivnih srednjovekovnih tvrdjava, crkava, samostana i palata i često ga nazivaju biserom Jadrana.Individualno razgledanje Dubrovnika i celodnevno kupanje. Povratak u hotel u popodnevnim časovima i obilazak Trebinja.Obilazak najznačajnijih lokaliteta, šetnja ulicama starog grada,gradske zidine sa trgovima...“Trg Pesnika” gde su platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu se nalaze brojni pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu(Jelena Anzujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Noćenje.

Dan 2

Mostar-Sarajevo

Doručak. Posle doručka odjava iz hotela, polazak za Mostar,nakon kraće voznje dolazak u grad na Neretvi,obilazak gradjevina koja datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprijajedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, Kujundzluk-stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani Neretve sa svojim suvenirnicama i radionicama gde ćemo napraviti pauzu, slobodno vreme za ispijanje kafe, kolače i šoping. Polazak za Sarajevo u dogovoreno vreme.Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča: mostovi na Miljacki, gradska Većnica, Inat kuća, Latinski most, Careva dzamija , pravoslavna crkva, katolicka katedrala, Baščarsija( šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove dzamije, kazandziluk ulica do trga Sebilj, nakon razgledanja slobodno vreme za individualno razgledanje, kupovinu suvenira, degustaciju sarajevskih ćevapa, tufahija, baklava...Noćenje.

Dan 3

Sarajevo-Visegrad-Niš-Leskovac

Doručak. Fakultativni odlazak do Vrela Bosne. Polazak za Višegrad, po dolasku obilazak starog mosta, čuvene “Ćuprije na Drini“ i spomenika Ivi Andriću, šetnja do Andrić grada, koji su izgradili Emir Kusturica i Vlada Republike Srpske u čast Nobelovca.Fakultativna voznja Drinom brodićem, nakon voznje pauza za slikanje, kafu, kupovinu suvenira.Polazak u popodnevnim časovima.

CENA: 85 EUR

ARANZMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom –
jedno noćenje sa doručkom u Trebinju

jedno noćenje sa doručkom u Sarajevu
• smeštaj u 1/2, 1/3, 1/4 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
• obilazak prema programu
• usluge turističkog pratioca tokom putovanja
• agencijske usluge

ARANZMAN NE OBUHVATA:

izlet do Dubrovnika15 eura
– vožnja
Drinom brodićem u Višegradu 5 eura

Vrelo Bosne- 5 eura

putno i zdravstveno osiguranje
• individualni troškovi
• ulaznice

Napomena:Agencija zadrzava pravo svih promena izleta.

PLAĆANJE-40% UČEŠĆA ,OSTATAK 10 DANA PRED POLAZAK 

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA VUĆIĆ TRAVEL

Organizator putovanja VUČIĆ TRAVEL-OTP 26/2017

VUCIC TRAVEL,TC MOST-BULEVAR OSLOBODJENJA BB,16000 LESKOVAC

BOOKING:016/601-761;016/601-762;

E-MAIL:vucictravelleskovac@gmail.com