. TOP PONUDA!!! LEFKADA 12.06. VEC OD 69 EURA PREVOZ I SMESTAJ; TURSKA-KUSADASI 16.06.1/2-99eura III odrasla osoba-79eura USLUGA POLUPANSIONA+ bus prevoz HALKIDIKI POLIHRONO- 14.06. vec od 42 eura +bus prevoz;
EnglishGermanMacedonianRussianSerbian
 

IZLET NA RAJSKOM OSTRVU LEFKADA(METEORI-KRSTARENJE JEZEROM-GRČKO VEČE) 4dana/2noćenja polazak 26.09.

  • Destinacija: 1.MAJ I USKRS, Putovanja

  IZLET NA RAJSKOM OSTRVU LEFKADA  *gratis* Poseta Meteorima 26.09-29.09.2019  već od 65 eura LEFKADA je ostrvo Jonskog arhipelaga, spojeno je mostom tako da time mnogo olakšava i sam dolazak do ostrva. Nalazi se najbliže kontinentalnom delu Grčke. Površina ostrva je oko 303km2 ima oko 12.000 stanovnika. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja […]

Rezerviši Postavi pitanje

  IZLET NA RAJSKOM OSTRVU LEFKADA 

*gratis*

Poseta Meteorima

26.09-29.09.2019 

već od 65 eura

LEFKADA je ostrvo Jonskog arhipelaga, spojeno je mostom tako da time mnogo olakšava i sam dolazak do ostrva. Nalazi se najbliže kontinentalnom delu Grčke. Površina ostrva je oko 303km2 ima oko 12.000 stanovnika. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo), nijanse plave boje mora oko ovog ostrva koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina, eksplozija boja raznobojnog cveća… Sa istoka na zapad ostrva nailazi se bujna vegetacija, dok se na istoku ostrva nalaze prelepi zalivi i plaže.

NIDRI je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Ima populaciju od oko 800 stanovnika. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i nešto dalje Meganisi. Nekada malo ribarsko seoce je danas simpatičan gradić koji u stvari čini jedna ulica sa pregršt prodavnica, kafića i deo uz obalu sa veoma lepim restoranima sa pogledom na marinu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 26.04. NIŠ-LESKOVAC-METEORI

Polazak u večernjim časovima iz Niša sa Tempa, iz Leskovca sa autobuske stanice, zadrzavanja radi graničnih formalnosti i pauza po potrebi,noćna voznja kroz Makedoniju i Grčku.

2.dan 27.04. METEORI-NIDRI

Dolazak u živopisni gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Obilazak jedne od „fabrike ikona“ u podnožju Meteora. Slobodno vreme za odmor. Odlazak na Meteore koji predstavljaju skupinu pravoslavnih manastira. Poseta manastirima na Meteorima –lebdećem kamenju“,koji su pod zaštitom UNESCO-a i sa pravom ih mnogi nazivaju osmim svetskim čudom.Panoramski obilazak spomenika kulture od izuzetnog značaja (Veliki Meteori, Sveta Trojica, Varlam…), sa posetom jednom od manastira. Nakon obilaska nastavak puta ka Lefkadi. Dolazak u Nidri, smeštaj u vilama. U večernjim časovima fakultativni odlazak na grčko veče,uzitak u večeri i piću uz grčku muziku i tradicionalno lomljenje tanjira koje obavezno morate probati i doziveti. Noćenje.

3.dan 28.04. NIDRI-(CELODNEVNO KRSTARENJE)

U jutarnjim časovima odlazak na celodnevno krstarenje kruzerom uz muziku i fantastičan uzitak, odlazak do Kefalonije-jednog od najvećih Jonskih ostrva, obilazak prelepog zivopisnog gradića Fiskardo ( jedini neoštećeni grad zemljotresom koji se desio 1963 godine i zadrzao je arhitekturu stare Kefalonije) koji pomalo podseća na Mikonos, Itake-drugog najmanjeg ostrva po veličini od Jonskih ostrva, najpoznatije plaze Porto Katsiki-koja ostavlja bez daha sa svojom kristalno čiistom i tirkizno plavom bojom mora, prelep dozivljaj Lefkade sa broda. Odlazak do pećine Papanikolaos(na ostrvu Meganisi) 10 minuta za slikanje pećine, pola kruzera ulazi unutar pećine. Zatim oko pola sata zaustavljanja na ostrvu Škorpio, na poznatoj plazi Dzeki Kendi. Povratak u Nidri u popodnevnim časovima.Noćenje.

4.dan 29.04. NIDRI-LEFKAS-LESKOVAC-NIŠ

Napuštanje vila u prepodnevnim časovima. Polazak prema glavnom gradu Lefkade-Lefkasu, slobodno vreme za individualni obilazak grada, ispijanje kafe i doručka pored mora. Polazak za Srbiju, voznja kroz Grčku i Makedoniju uz odredjene pauze i radi regulisanja graničnih fomalnosti, dolazak u kasnim večernjim časovima.

NAPOMENA:

Imajte u vidu da moze doći do promena u vezi krstarenja u slučaju nemirnog mora i ostalih nepredvidjenih okolnosti.

LEFKADA

26.09.-29.09.2019

4 DANA/2 NOĆENJA

IME VILE

NIŠ

LESKOVAC

VILA APOSTOLOS 1/2 I 1/3

74 EURA

69 EURA

VILA ZODIAK 1/2 I 1/3

79 EURA

75 EURA

VILA JORGOS -NA PLAZI

1/2

1/3

1/4

85 EURA

79 EURA

69 EURA

79 EURA

75 EURA

65 EURA

VILA GOGO 1/2

VILA DESPINA 1/2

79 EURA

75 EURA

VILA GOGO

 

 

VILA JORGOS

VILA DESPINA

VILA APOSTOLOS  

VILA ZODIAK

*U slučaju nedovoljnog broja putnika radi se transfer iz Niša

ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom visoke klase (dvd, AC)

smeštaj u vili na bazi 2 noćenja u 1/2 , 1/3, 1/4 sobama (TWC, TV)
•usluge
turističkog pratioca grupe
•agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Fakultativne i individualne troškove
•obavezno putno i zdravstveno osiguranje

ulaznice za posetu manastira na Meteorima

grčko veče

•celodnevno krstarenje kruzerom 

FAKULTATIVNI IZLETI:

CELODNEVNO KRSTARENJE KRUZEROM-20 EURA

Grčko veče uz večeru,muziku i piće15 eura

POSEBNE NAPOMENE:

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.

Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.

Dan pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.

Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 3 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…). Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com, www.booking.com …

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i slIčno uzeće se u razmatranje ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva Vaša putovanja jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA VUČIĆ TRAVEL

Organizator putovanja VUČ TRAVEL-OTP 26/2017

VUČIĆ TRAVEL,TC MOST-BULEVAR OSLOBODJENJA BB,16000 LESKOVAC

BOOKING:016/601-761;016/601-762;

E-MAIL:vucictravelleskovac@gmail.com